Noachieden van de Lage Landen

Kli

De Orde

Voor Noachieden is de erkenning van de 7 Noachidische opdrachten met de daar bij behorende 90 mitszvot, een begin op het pad naar de Eeuwige. De Orde biedt uitkomst, en geeft men wat bedoeld wordt als; "een persoonlijke relatie met de Eeuwige".

Door gebruik te maken van deze gebedenbundel, beschikt u over de middelen om als; 

Vrome onder de Volkeren (Hebreeuws: חסיד אומות העולם - Chassid Umos ha-Olam), een gebedsleven te kiezen met behoud van de integriteit van de halachische structuur. Uitgegeven door Noahide Nations.


Gebedenboekje in handtasformaat.


68 bladzijden

Korte uitleg van basis beginselen, psalmen en gebeden.

8,50 per stuk

Te bestellen via contactformulier

Welkom op het nieuwe platform Noah's Village, een membership platform waar Dutch Noahide Community exclusieve content plaatst: video's, webinars, studies, Q&A's, behind the scene's en natuurlijk veel Noahide lifestyle video's. Wanneer je een patron wordt krijg je het gratis PDF bestand "Jullie zijn mijn getuigen".


Jullie zijn mijn getuigen

EEN TRADITIONEEL JOODSE REACTIE AAN CHRISTELIJKE ZENDELINGEN
Yisroel C. Blumenthal

De joods-christelijke polemiek heeft altijd een gevoel van fascinatie gehad voor de jood. Het enorme drama van de strijd tussen David en Goliath lijkt te worden weerspiegeld in het theologische debat tussen de synagoge en de kerk. Aan de ene kant heb je de macht van het christendom met al haar rijkdom, prachtige kerken en ontelbare aanhangers. En aan de andere kant heb je de zwervende jood met de nachtmerries van zijn vervolgde verleden geëtst in de lijnen op zijn gezicht. Maar toch sprankelen zijn ogen van eeuwige jeugd als hij het enige wapen in zijn arsenaal, namelijk de onverbloemde waarheid hanteert, en de toeschouwer een andere kant van de onoverwinnelijke kerk laat zien. De zwakke fundamenten van de kolos zijn plotseling blootgelegd op de pagina's van deze debatten. Het boek dat je vasthoudt, brengt hier een nieuwe benadering in eeuwenoud debat. In plaats van te voldoen aan het opgelegde format door de kerk, volgt dit werk een duidelijk joods patroon. In plaats van de gebruikelijke lijst van christelijke argumenten gevolgd door passende reacties, zult u ontdekken hoe de basis van de joodse Geschriften de doctrines van het christendom uitsluiten. In plaats van een presentatie te geven die het christendom weerlegt, hebben we er voor gekozen om de fundamenten van het jodendom te benadrukken. Het is ons vurige gebed dat de natie die het monotheïsme aan de wereld presenteerde de kracht en aanmoediging zal vinden op de pagina’s van dit bescheiden boek. Dit boek is uitgegeven door “Jews for Judaisme”, 's werelds grootste organisatie tegen zendelingen. Als u aanvullende informatie wilt, hulp voor iemand die u kent, of om een spreekbeurt te regelen, neem dan contact met ons op.

JEWS FOR JUDAISME 3110 Bathurst St., PO Box 54042, Toronto, ON Canada M6A 3B7 Phone: (416) 789-0020 • Fax: (416) 789-0030 Email: [email protected] Website: • www.jewsforjudaism.ca  

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.