Dutch  Noahide Community

Kli

NEDERLANDS GEBEDENBOEK VOOR NOACHIEDEN

De Nederlandse vertaling van het Gebedenboek voor Noachieden is op voorraad en nu te bestellen. 


Het boekje bevat 68 pagina's en is geschreven door Rabbi Moshe Weiner (auteur van The Divine Code) en Rabbi Immanuel Schochet. De inhoud bestaat uit een  kernachtig eerste deel wat uitleg geeft over de het besef van G-d, de Noachiede weg en persoonlijk berouw en bekering. In het tweede gedeelte staan de ochtend- en avondgebeden, zegeningen voor eten en drinken en dankzegging na de maaltijd, maar ook gebeden voor o.a. zieke mensen, reizigers.

Een boekje om iedere dag te gebruiken en altijd bij je te hebben.De boekjes zijn 5,50 per stuk excl verzendkosten. Via contactformulier zijn de boekjes te bestellen.


Chanoekaviering.

"Zondag 2 december vierden we samen met vele honderden bezoekers het openbare Chanoekafeest op de Mariaplaats in Utrecht. Met inspirerende bijdragen van burgemeester heer Jan van Zanen, Rabbijn Heintz en theatermaker Marc de Hond, maar ook het spannende ‘Wie is de Chanoeka-specialist van 2018’-spel. Na het aansteken van de lichten, zong de rabbijn het lied Haneirot Halaloe en jongeman Azaria volgde met het Maoz Tzoer."  Lees en bekijk de volledige  rapportage  op  de site van vriendenjoodsutrecht.nl


Donaties aan de Stichting Vrienden van Joods Utrecht worden bijzonder op prijs gesteld.

IBAN NL50ABNA0596801084 t.n.v. Stichting Vrienden van de Joodse Gemeenschap Utrecht.


Lessen van REBBETZIN BRACHA HEINTZ    


Bracha geeft les in het Nederlands aan Noachieden. 

Dit is in groepsverband. 

Bel/mailvoor data en informatie naar:


[email protected]

030-2732453