GEBEDEN

Klik hier om de ondertitel te bewerken

De derde Internationale Conferentie voor Noachieden vond plaats afgelopen juni in Jerusalem. 

Uit alle delen van de wereld kwamen Noachieden en geïnteresseerden bij elkaar om kennis te nemen van wat de Torah te zeggen heeft voor de mensheid. Om een oprecht en rechtvaardig en vreugdevol leven te leiden. Dynamische lezingen, uitstapjes naar alle vier de heilige steden  (Chevron, Jerusalem, Tzfat en Tiberias) waren onderdeel van een mooi programma. Onvoorstelbaar hoe tot voor kort onbekende mensen zoveel herkenning en vriendschap kunnen ervaringen met elkaar, met de Rabbi's en met de Joodse Wijsheid zoals die via de Torah tot ons komt. ZIE VOOR FOTO IMPRESSIE ONDER DE BUTTON INT. NATIONALE CONFERENCE

Student worden aan de Noahide Academy in Jerusalem?


NOAHIDEMY.COM

Met een membership heb je toegang tot in-depth courses: foundations of Torah faith, mystical gates of Torah, Torah ethics and philosophy, secrets of Noah's ark, master of the power of speech, family unity, blessings and traits of character. Om er maar een paar te noemen. En wil je je medestudenten wereldwijd zien: ieder zondagavond van 19.00-20.00 is er les van Rabbi Dubovick via ZOOM. Medestudenten loggen ook in en het is ook mogelijk om aan het einde van de les interactief te gaan en vragen te stellen.

Rabbi Moshe Perets, founder en executive director  van de Noahide Academy in Jerusalem geeft met zijn collega's rabbanim via  de internetsite NOAHIDEMY.COM  lezingen.

"The mission to perfect the world was entrusted to non-jews as well at the giving of the Torah. You share in making G-d’s vision for creation a reality.

Every single human being, Jew and non-Jew, has the sacred obligation to live and promote a life of morality, founded upon the Seven Universal Noahide Commandments".

Lessen van Bracha Heintz in Utrecht   


Bracha geeft les in het Nederlands aan Noachieden. 

Dit is in groepsverband. 

De volgende data zijn:

9: en 23 oktober, 6 en 20 november en 11 december

bracha@jewishutrecht.nl                           

030-2732453

  

Video's en foto's met schriftelijke toestemming gedeeld of volgens geldende regels you-tube licentie.

De Rabbi's van de Noahide Academy: